Jeg starter som instruktør på Core Boot Camp

Core Boot Camp utvider med to nye treninger i uka, slik at det kan være lettere for deg å finne en tid som passer deg. Åsa Holtsmark, også kjent som ‘meg som oppdaterer denne bloggen av og til’ er herved ny instruktør på tidligpartiene, som går tirsdag og torsdag 17.30-18.15.  Jeg gleder meg veldig, og håper vi kan bygge opp en passelig stor gjeng også på dette partiet etterhvert!

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Core Boot Camp i iFORM

Oppslag om Core Boot Camp i iFORM

iFORM sendte en journalist på en Core Boot Camp-trening, og resultatet ble en fin liten notis i iFORM som kom ut 5.desember 2011.  Konklusjon: “Real trening som er godt lagt opp, og en skikkelig utfordring uansett nivå. En blanding av personlig trening og gruppetrening, så du får mye for pengene.”

Dette er vel det nærmeste jeg kommer å bli kjendis: mitt bustete bakhode er på trykk i Norges største treningsblad! Woho *fame*. :-P

I forbindelse med iFORM-oppslaget tok vi også et gruppebilde av alle jentene, men det fikk de dessverre ikke plass til i bladet – bildet oser av energi og glede.

 

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Et historisk øyeblikk (tror jeg..): 10 og 14kg kettlebells!

Endelig er det mulig å få fatt i kettlebells i 10 og 14 kilo!  Competition kettlebells fra Compact Kettlebells (samma merket som de norske kettlebellutøverne bruker). Egentlig kom disse hakket for seint for meg, men vurderer å få meg en 14kilos likevel – jeg kan kjøre push-press med 16 kilo, men ren press er fortsatt i tyngste laget. Men jeg husker godt da man syntes 8kilo var litt for lett, og 12 var litt for tungt. Da skulle jeg gjerne hatt den 10-ern..

For noen er det viktigste kanskje at endelig finnes det oransje kettlebells..! :-D

Compact Kettlebells 10 og 14 kilo

En oransje og en grønn gris - hurra!

Posted in CST, Kettlebell | Leave a comment

…ny treningskontekst…

Litt konvensjonell trening for en gangs skyldEtter å ha jobbet intenst med Clubbells, FlowFit og Prasara Yoga i oppkjøring mot Coach-sertifiseringen i slutten av september, er det duket for et intenst treningsskifte. Nå er det oppkjøring mot Treningsveiledereksamen på NIH. Og der jobbes det ikke med kettlebells og clubbells nei, der er det tradisjonelle øvelser som skal nagles.  Knebøy, markløft, strakmark, utfall og så videre. Og siden man ikke har barbells og kabelapparat i stua hjemme, er det bare å krype ned i treningsrommet på jobb en lørdags morgen. Ganske trangt og upraktisk rigga treningsrom, men her får man gjøre det beste ut av det man har. Etterpå venter kaffe og teori på stamkaféen. En fin lørdag.

Posted in CST | Leave a comment

CST Certification Slough 22-24.sept

Diplom og greier! :-D

En heftig helg med ganske høy kaosfaktor. Masse herlige og flinke mennesker i et litt for lite lokale i.. Slough utenfor London.Venner og kolleger ønsket meg god Londontur før jeg dro, men det er vel litt som å skulle ha en Osloweekend, og så sitte i en liten dojo på Skedsmokorset hele helga. :-D   Litt for sliten av turen til å skrive så mye fornuftig nå; but I did it!  Fra Instructor til Coach. Nå er det bare å stå på og gjøre meg ordentlig fortjent til tittelen. Men først må jeg over neste milepæl: Treningsveiledereksamen på NIH om halvannen uke.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Et mål er nådd!

Jeg har alltid vært utroOOlig stiv. På barneskola husker jeg flauheten over at jeg knapt klarte å strekke fingertuppene til nedenfor knærne mine, mens andre la håndflatene nedi, gjerne med knekk i albuen attpåtil.  Det har sementert seg som en egenskap ved meg, noe jeg trodde ikke man egentlig kunne gjøre stort med. Så jeg har halvhjertet tøyet litt etter alle treninger, og har i voksen alder ihvertfall – på en god dag – og med ganske bred beinstilling – kunnet rekke ned til bakken. Continue reading

Posted in CST | Leave a comment

Maxwell Kettlebell Trainer Level One Certification

Woho! Etter en beintøff helg stod jeg igjen med sertifikatet som bevitner at jeg er en Level One Kettlebell Trainer i følge Maxwells univers.  Ingen nåde på denne sertifseringa, som gikk over to dager. Lørdagen gikk det på teknikk-teknikk-teknikk og teknikk. Søndagen fikk vi hver vår klient rett fra gata, og fikk en time til å lære dem mest mulig og pushe dem gjennom ei lita økt.  Etterpå ble det teknikkeksaminering med 360graders dommerbedømming. Rimelig stressende, men gikk bra!  For å feire at vi var ferdig ble det en heftig fitness-test helt til slutt, med alternating swings, deck squats, half snatch og clean/jerk. Fem minutter av hver øvelse, fem minutter pause mellom hver øvelse. Heftig! Det var – mildt sagt – noen rimelig sjeldent heftige træler og blemmer i hendene mine da helga var omme. Alle dørhåndtakene hjemme virka veeeldig usmurte og trå. :-P

Posted in Kettlebell | Leave a comment

God sommer!

Clubbells i Blindleia

My best gym ever!

Morgentrening med utsikt utover  Blindleia. Et herlig bad eller tre i brennmanetfritt vann venter etterpå.

Posted in Clubbells, Reise | Leave a comment

Lærerik helg

Helg med Coach Mohrdieck er over. Sitter igjen med så mye kunnskap – og så mange nye ting å jobbe med. Raimar Mohrdieck er virkelig et funn – en så rolig,varm og ydmyk person, med så mye kunnskap å dele. Det var virkelig herlig å ha ham som gjest og coach for en helg.

Hvis du noensinne skal en tur til Hamburg så se etter Tensho Martial Arts and Fitness. Få deg en personlig treningstime med Raimar, eller undersøk om det er noen seminarer du kan delta på mens du først er i nærheten. Continue reading

Posted in Clubbells, CST, Kettlebell | Leave a comment

CST-head coach Raimar Moerdich kommer i slutten av mai!

Til helga får du en sjelden sjanse til å treffe CST Head Coach Raimar Moerdich fra Tyskland!  Link til mer informasjon, priser og påmelding på CST-Norway.

Raimar er både en svært dyktig utøver og coach, og dessuten en fantastisk hyggelig og ydmyk mann som vi gleder oss veldig til å ha besøk av. Dette blir en spennende og lærerik helg for alle som er interessert i funksjonell trening.

Vi legger opp til flere moduler både lørdag og søndag, slik at du kan velge om du vil være med på bare litt, eller hele helga. Program: Continue reading

Posted in Aktivitet, CST | Leave a comment