Lærerik helg

Helg med Coach Mohrdieck er over. Sitter igjen med så mye kunnskap – og så mange nye ting å jobbe med. Raimar Mohrdieck er virkelig et funn – en så rolig,varm og ydmyk person, med så mye kunnskap å dele. Det var virkelig herlig å ha ham som gjest og coach for en helg.

Hvis du noensinne skal en tur til Hamburg så se etter Tensho Martial Arts and Fitness. Få deg en personlig treningstime med Raimar, eller undersøk om det er noen seminarer du kan delta på mens du først er i nærheten.

Med litt svak promotering i forkant var det ikke altfor mange deltagere på workshopene, noe som gjorde at vi som var til stede fikk mye og personlig coaching. Det moderate antallet gjorde også at spesielt  “Floor Mobility and Movement” ble ekstra morsom og lærerikt, siden vi kunne rulle rundt overalt uten å være redd for ukontrollerte kollisjoner stadig vekk.  Jeg har vært på en del overbookede seminarer, og det er ikke noe spesielt morsomt. Nå gjenstår det bare å pælme ut stuebordet hjemme i stua, og få seg matter der også..? :-)

 

 

This entry was posted in Clubbells, CST, Kettlebell. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>