Maxwell Kettlebell Trainer Level One Certification

Woho! Etter en beintøff helg stod jeg igjen med sertifikatet som bevitner at jeg er en Level One Kettlebell Trainer i følge Maxwells univers.  Ingen nåde på denne sertifseringa, som gikk over to dager. Lørdagen gikk det på teknikk-teknikk-teknikk og teknikk. Søndagen fikk vi hver vår klient rett fra gata, og fikk en time til å lære dem mest mulig og pushe dem gjennom ei lita økt.  Etterpå ble det teknikkeksaminering med 360graders dommerbedømming. Rimelig stressende, men gikk bra!  For å feire at vi var ferdig ble det en heftig fitness-test helt til slutt, med alternating swings, deck squats, half snatch og clean/jerk. Fem minutter av hver øvelse, fem minutter pause mellom hver øvelse. Heftig! Det var – mildt sagt – noen rimelig sjeldent heftige træler og blemmer i hendene mine da helga var omme. Alle dørhåndtakene hjemme virka veeeldig usmurte og trå. :-P

This entry was posted in Kettlebell. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>