Et historisk øyeblikk (tror jeg..): 10 og 14kg kettlebells!

Endelig er det mulig å få fatt i kettlebells i 10 og 14 kilo!  Competition kettlebells fra Compact Kettlebells (samma merket som de norske kettlebellutøverne bruker). Egentlig kom disse hakket for seint for meg, men vurderer å få meg en 14kilos likevel – jeg kan kjøre push-press med 16 kilo, men ren press er fortsatt i tyngste laget. Men jeg husker godt da man syntes 8kilo var litt for lett, og 12 var litt for tungt. Da skulle jeg gjerne hatt den 10-ern..

For noen er det viktigste kanskje at endelig finnes det oransje kettlebells..! :-D

Compact Kettlebells 10 og 14 kilo

En oransje og en grønn gris - hurra!

This entry was posted in CST, Kettlebell. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>