…ny treningskontekst…

Litt konvensjonell trening for en gangs skyldEtter å ha jobbet intenst med Clubbells, FlowFit og Prasara Yoga i oppkjøring mot Coach-sertifiseringen i slutten av september, er det duket for et intenst treningsskifte. Nå er det oppkjøring mot Treningsveiledereksamen på NIH. Og der jobbes det ikke med kettlebells og clubbells nei, der er det tradisjonelle øvelser som skal nagles.  Knebøy, markløft, strakmark, utfall og så videre. Og siden man ikke har barbells og kabelapparat i stua hjemme, er det bare å krype ned i treningsrommet på jobb en lørdags morgen. Ganske trangt og upraktisk rigga treningsrom, men her får man gjøre det beste ut av det man har. Etterpå venter kaffe og teori på stamkaféen. En fin lørdag.

This entry was posted in CST. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>