CST Certification Slough 22-24.sept

Diplom og greier! :-D

En heftig helg med ganske høy kaosfaktor. Masse herlige og flinke mennesker i et litt for lite lokale i.. Slough utenfor London.Venner og kolleger ønsket meg god Londontur før jeg dro, men det er vel litt som å skulle ha en Osloweekend, og så sitte i en liten dojo på Skedsmokorset hele helga. :-D   Litt for sliten av turen til å skrive så mye fornuftig nå; but I did it!  Fra Instructor til Coach. Nå er det bare å stå på og gjøre meg ordentlig fortjent til tittelen. Men først må jeg over neste milepæl: Treningsveiledereksamen på NIH om halvannen uke.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>