CST coaching staff meet in Geleen, Holland

Grinning happily after the seminars

På kort varsel fikk vi beskjed om at det ville være møte for CST-instruktører og coacher i Nederland den 7.-9. januar 2011. Scott Sonnon sjøl skulle komme, og i likhet med mange andre av våre CST-kolleger i Europa kastet vi oss rundt og fikk ordnet flybilletter og hotell.

Anledningen var åpningen av G-SAFE, et nytt Tacfit og Krav Maga treningsstudio i denne lille byen Geleen i flatlandet. Åpningen bestod av to dager med Krav Maga og Tacfit-seminarer. Totalt var hele 90 mennesker påmeldt i løpet av de to dagene, et fantastisk oppmøte og utrolig bra stemning med positive og hyggelige mennesker, mange lokale, men også en del som kom langveisfra. De andre deltagerne fikk kjørt seg mer enn meg og øvrig CST-personell; ikke bare bare jeg fortsatt preg av julas influensarunde, men alle vi CST-erne ble trommet inn som instruktører på Tacfit-sesjonene.

En slik samling med CST-familien gir utrolig mye inspirasjon for videre trening, og det er veldig nyttig og godt å få samlet CST-familien til mer eller mindre uhøytidelig samvær. Blant annet fikk vi avtalt med Raimar Mohrdieck at han skal komme til Oslo og holde Jiu Jitsu, Clubbell og Kettlebellseminar i mai!

Alberto Galazzi, Åsa Holtsmark, Scott Sonnon

Undertegnede med CST Head Coach Alberto og Scott Sonnon sjøl.

Les mer, og se litt video og bilder fra eventen her.

 

 

This entry was posted in CST. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>